Over BeterBody en Beauty

 

Over mij

“Mensen zien groeien en stralen, dat is prachtig!”

“Mensen gelukkig maken, dát is mijn drijfveer. Ik vind het mooi om mensen te zien veranderen mede dankzij mijn begeleiding of behandeling. Dat ze hun streefgewicht halen. Dat ze weer een strakkere en mooiere huid krijgen. En dat ze hun stralende gezicht terugkrijgen. Dát is prachtig!

Ik vind het dus mooi om mensen te zien groeien en stralen. Daarom haal ik ook veel voldoening uit het persoonlijke contact dat ik heb met mijn klanten. Dat maakt BeterBody ook tot een uniek concept voor mijn klanten. Voor de meeste mensen is het een hele stap om een programma te volgen bij BeterBody. Dat geldt net zo goed voor afvallen als voor de Endermologie-behandelingen en huidverbeterende behandelingen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig en veilig voelen bij mij en dat ze het idee hebben dat ik hen begrijp. Kortom: er moet vertrouwen zijn. Het is mijn ervaring dat klanten dat ook zo ervaren. Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg? Dat een klant tegen mij zei: ‘Ik ben blij dat ik op mijn streefgewicht zit, maar ik ga de begeleiding enorm missen.’ De persoonlijke aandacht en begeleiding is dus zeker zo belangrijk als de behandeling zelf.”

Ivy Ilmer, BeterBody Harderwijk

Over mij

“Mensen zien groeien en stralen, dat is prachtig!”

“Mensen gelukkig maken, dát is mijn drijfveer. Ik vind het mooi om mensen te zien veranderen mede dankzij mijn begeleiding of behandeling. Dat ze hun streefgewicht halen. Dat ze weer een strakkere en mooiere huid krijgen. En dat ze hun stralende gezicht terugkrijgen. Dát is prachtig!

Ik vind het dus mooi om mensen te zien groeien en stralen. Daarom haal ik ook veel voldoening uit het persoonlijke contact dat ik heb met mijn klanten. Dat maakt BeterBody ook tot een uniek concept voor mijn klanten. Voor de meeste mensen is het een hele stap om een programma te volgen bij BeterBody. Dat geldt net zo goed voor afvallen als voor de Endermologie-behandelingen en huidverbeterende behandelingen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig en veilig voelen bij mij en dat ze het idee hebben dat ik hen begrijp. Kortom: er moet vertrouwen zijn. Het is mijn ervaring dat klanten dat ook zo ervaren. Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg? Dat een klant tegen mij zei: ‘Ik ben blij dat ik op mijn streefgewicht zit, maar ik ga de begeleiding enorm missen.’ De persoonlijke aandacht en begeleiding is dus zeker zo belangrijk als de behandeling zelf.”

Ivy Ilmer, BeterBody Amersfoort en Harderwijk